Fotogroep Goirle: een fotoclub (vereniging) uit Midden Brabant

Home

Fotogroep Goirle nu ook online

2015-09-30    door: Goirles Belang / May van den Heuvel

Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het ontwerpen en online plaatsen van onze website. Onze dank gaat daarbij speciaal uit naar Jip Veeke en Piet Kuijten, die hier een belangrijke inbreng in gehad hebben.

De komende tijd zal de site meer en meer gevuld worden met vooral foto's. We zijn tenslotte niet voor niets een fotogroep.

Inmiddels hebben diverse leden foto's aangeleverd voor de Benevisiewedstrijd van de Fotobond. Per deelnemer mogen 2 foto's in kleur en/of 2 foto's in zwart-wit ingezonden worden. Eind november zullen de prijswinnende foto's en de acceptaties te zien zijn in het Belgische Schelle.

Naast 4 verplichte thema's hebben we dit jaar ook 4 vrije thema's in ons programma opgenomen. We zijn gestart met een vrij gekozen thema en iedere fotograaf zal proberen zijn gekozen thema dit jaar verder uit te diepen.

De afgebeelde foto is gemaakt door May van den Heuvel. De foto is een straatportret en zo bewerkt dat het een studio-look heeft gekregen.

Tijdens het winkelen in De Hovel kunt u in de etalage van Tiara weer een nieuwe serie foto's van onze groep gaan bekijken. Zeker de moeite waard.

Wilt u ook een mooie fotoserie in uw winkel of kantoor, neem dan contact op met ons via info@fotogroepgoirle.nl.