Fotogroep Goirle – actief en productief

Tijdens de eerste bijeenkomst in oktober stond de bespreking van een vrij thema op het programma bij Fotogroep Goirle. Het merendeel van de leden van Fotogroep Goirle had er voor gekozen om de foto’s van het vrije thema in de clubruimte te bespreken. Enkele anderen sloten middels Zoom bij de bespreking aan. Fijn dat op deze manier iedereen bij de fotogroep betrokken blijft. De foto’s waren voorafgaande aan de bespreking al op onze website geplaatst. Ieder groepslid was daardoor in de gelegenheid om zich goed voor te bereiden en kon daardoor een gefundeerd oordeel over de foto’s geven. Bespreekpunten kunnen dan zijn: Wat zie ik op de foto; hoe is het beeld opgebouwd; welke boodschap zit er in de foto en wat is de zeggingskracht?

Zoals u op de website kunt zien, is Fotogroep Goirle een actieve groep fotografen. We praten niet alleen graag over deze mooie hobby, maar we tonen vooral ook graag onze producten. De foto bij dit artikel is gemaakt door Mariëlle Wols. Mariëlle presenteerde een serie van drie abstract ogende foto’s van water, verrijkt met allerlei kleuren, vormen en reflecties. Stuk voor stuk foto’s die als wanddecoratie niet zouden misstaan en die veel lof oogstten bij de bespreking.

 

May van den Heuvel.