Photography Events in kasteel Oud-Wassenaar

Ik ga regelmatig naar fotoshoot evenementen, waarbij modellen en fotografen elkaar ontmoeten. Zo had ik ook een ticket voor het evenement op 18 oktober dit jaar van WvW Photography Events in kasteel Oud-Wassenaar. Het zou een evenement worden met 20 fotografen, 20 modellen en 5 visagistes, maar… Ongeveer een maand voor deze datum werd echter door de regering verboden om met meer dan 30 mensen bij elkaar te komen. De organisator wist het met de locatiebeheerder voor elkaar te krijgen om de groep te splitsen en te verdelen over 2 dagen, waardoor we aan de nieuwe regels zouden voldoen.

Helaas ging er net voor de datum weer een nieuwe CoVid maatregel van kracht waarbij evenement werden verboden. Dus toen ging het hele evenement helaas niet door.

Ondertussen had ik al wel contact gelegd met modellen die ook op de 18 oktober aan het evenement zouden deelnemen om te kijken of we ideeën zouden kunnen uitwerken, zo ook met model Caroline van Leeuwen.

We waren beiden teleurgesteld dat het evenement niet door kon gaan en bedachten een weg om toch te kunnen shooten en een van onze ideeën uit te werken.

Caroline zou het leuk vinden om een keer met een windmachine te shooten en toevallig heb ik zo’n ding staan. We spraken af in mijn thuisstudio en probeerde een aantal poses uit.

De bijgevoegde foto vonden we beiden erg geslaagd. Er zal in de toekomst zeker nog een aantal ideeën samen uitgewerkt worden.

 

Ron Zuidgeest.