Fotogroep Goirle – Water, regen, mist en ijs

Het laatste thema van dit kalenderjaar was water, regen, mist en ijs. Vanwege de coronaperikelen hebben we de foto’s via skype besproken. Uiteraard is dit een minder leuke werkwijze dan een fysieke bijeenkomst, maar wel noodzakelijk om het clubgevoel te behouden. Vrijwel iedereen had drie foto’s van het eerder genoemde thema voorafgaande aan de bespreking op de website geplaatst, zodat men zich goed kon voorbereiden op de bespreking en een gefundeerde mening kon geven over de aangeleverde beelden. De foto bij dit artikel is gemaakt door Mariëlle Wols. Mariëlle heeft een voorkeur voor natuurfotografie en ze bewijst met dit prachtige beeld dat ze daar een goede kijk op heeft. In de vroege ochtend had ze de waterkant opgezocht en wist in de mistige omgeving deze sfeervolle, idyllische opname te maken. De andere foto’s van Mariëlle en de foto’s van de overige leden kunt u bekijken op deze website. Leuk is dan om te zien dat iedere fotograaf een eigen invalshoek heeft wat betreft een thema. Waar de één kiest voor een panoramisch beeld, is voor een ander een vierkante decimeter meer dan genoeg. Soms krijgt dramatiek de overhand, dan weer wordt gekozen voor meer stilistisch werk. Inmiddels staan ook nog de foto’s van twee andere vrije thema’s en van het thema ‘de koffer’ op deze website.

May van den Heuvel.