Fotogroep Goirle – Een avond met veel foto’s.

De eerste clubavond na de vakantie kon weer als vanouds op de gebruikelijke manier plaatsvinden. Met zijn allen rond de tafel en niet meer middels een zoomverbinding thuis achter de pc of laptop. In onze nieuwe ontmoetingsruimte in De Leybron in Riel werd uiteraard een hoop bijgepraat, maar bovenal waren er veel foto’s te bespreken.

In juni hebben we in de binnenstad van Tilburg gefotografeerd  en een deel van de avond op een terras doorgebracht om de vakantieperiode in te luiden. De resultaten van deze avond hebben we besproken en er bleken diverse mooie foto’s gemaakt te zijn. De foto bij dit artikel is gemaakt door Mariëlle Wols. In de Spoorlaan zag Mariëlle een man op zijn balkon tegen een dreigende lucht en zij wist dit tafereel op fraaie wijze vast te leggen. Gelukkig overigens bleef het die avond droog.

Ook hebben we de foto’s besproken die een aantal leden van ons gaan inzenden naar de Benevisie wedstrijd en de wedstrijd Foto Individueel. De Benevisie wedstrijd is een wedstrijd van de Fotobond Afdeling Brabant West; Foto Individueel is een landelijke wedstrijd van de Fotobond Nederland.