Samen op stap

Voorbijgangers zullen nieuwsgiering opgekeken hebben naar het tafereel dat deze fotograaf ziet. Soms is het nodig om eens vanuit een andere hoek naar een compositie te kijken, door de knieën, op je hurken of juist vanuit de hoogte en je lang maken kunnen een verrassend beeld geven.

Deze fotograaf ziet een mooie silhouet door de foto tegen het licht in te nemen.

 

Hanneke van Iersel

De reden waarom ik hier niet door mijn knieën ga is volgens mij dat ik mijn onderrug met deze positie een beetje strek.

Ik was namelijk al een tijdje aan het slenteren en dan ben ik wel eens gebaat met even de grond aantikken met je vingers terwijl je benen recht blijven, of als alternatief deze pose. Goed voor je onderrug.

Wanneer je zo vaak foto’s maakt van andere mensen (en soms ook ongezien of ongevraagd) moet je niet te flauw zijn wanneer je zelf de klos bent.

Dit brengt mijn karma weer wat terug in balans.

 

Erik Verstegen