Marte

Fotogroep Goirle – Opnieuw succesvol bij Benevisie wedstrijd.

De Fotobond Afdeling Brabant West organiseerde samen met de Belgische collega’s van de KAVF voor de 36e keer de Benevisie wedstrijd voor leden van fotoclubs en individuele bondsleden. In de voorbije jaren presteerde Fotogroep Goirle erg goed. Zo ook bij deze editie: In de categorie monochroom behaalde Frans Schrijver de negende plaats en waren er acceptaties voor Erik Verstegen (1x), Marianne Schrijver-Lievense (1x) en May van den Heuvel (2x). In de categorie kleur behaalde ons nieuwe clublid Arie Sweegers de 3e plaats en waren er acceptaties voor Piet Kuijten (1x) ,Marianne Schrijver-Lievense (1x), Nico Vromans (2x) en May van den Heuvel (1x). Op 6 en 7 november vindt de tentoonstelling van alle prijswinnende en geaccepteerde foto’s plaats in Etten-Leur. De foto bij dit artikel is de foto van Arie Sweegers, een fraai kinderportret met als titel ‘Marte’.

Inmiddels zijn we als fotogroep weer actief bezig met de thema’s die in het programma opgenomen zijn. Vorige week bespraken een vrij thema, waarbij elk lid maximaal 3 bij elkaar passende foto’s in kon leveren. Later deze maand presenteren we foto’s waarbij we geïnspireerd zijn door een lied of gedicht.

May van den Heuvel.