Fotogroep Goirle exposeert in de Bibliotheek

De expositiewand in de Bibliotheek Goirle was alweer een tijdje een kale bedoeling. Sinds zaterdag 8 januari hangt er gelukkig weer mooi werk. Je bent van harte welkom om eens te komen kijken.

De leden van Fotogroep Goirle exposeren momenteel met 10 werken in de bibliotheek. In het verleden hebben ze al regelmatig een kleine expositie gehad en zijn ook nu weer blij met de uitnodiging om fotowerk te tonen.

Fotogroep Goirle is een groep enthousiaste fotografen die normaal gesproken twee keer per maand in De Leybron in Riel een clubavond heeft. Ze werken met vrije thema’s, maar ook met een aantal door de groep gekozen thema’s. Van alle leden verwachten ze dat ze bij de themabesprekingen ook foto’s aanleveren. Helaas zijn er vanwege de coronaperikelen geen fysieke bijeenkomsten mogelijk. Als alternatief heeft de groep een aantal zoombijeenkomsten gehouden, maar dat is uiteraard maar een surrogaat oplossing.

Al diverse jaren kunnen de inwoners van Goirle in het Goirles Belang een foto van één van de leden zien in de rubriek ‘Fotogroep Goirle – Foto van de Week’. Benieuwd naar meer? Bezoek in de komende weken eens de bibliotheek!

Bijgaande foto is een foto van May van den Heuvel. Het is een portret van zijn Spaanse vriend Unai. Unai is een fotograaf van hardrock en metal bands. Hij werkt voor diverse Spaanse muziekbladen en heeft internationaal geëxposeerd.