Eenzaamheid

May van den Heuvel wint Arca fotowedstrijd.

De Arca Online Fotowedstrijd is een fotowedstrijd voor alle leden van de Fotobond Afdeling Brabant West. Ieder lid kon één foto digitaal aanleveren. Er was geen thema of genre gekoppeld aan deze wedstrijd. De naamgever van de wedstrijd Arca stelde drie prijzen beschikbaar: de professionele Epson SC-P900 foto printer en twee sublimatieprints.

Op 9 april vond de prijsuitreiking plaats van de Arca Fotowedstrijd  in CC de Boodschap in Rijen. Voor de pauze werden de winnaars van de wedstrijd bekend gemaakt. Drie juryleden hadden uit de ingezonden foto’s een top drie gekozen, die op heel deskundige wijze besproken werd. Na de pauze hield Dick Bol , directeur van Arca, een  interessante lezing over fotopapier en printers.

May van den Heuvel, lid van Fotogroep Goirle, was de winnaar van de professionele Epson fotoprinter.