Fotogroep Goirle presteerde prima bij de Bondsfotowedstrijd

De Bondsfotowedstrijd is een fotowedstrijd voor fotoclubs die aangesloten zijn bij de Fotobond Nederland. Iedere fotoclub mag bij deze wedstrijd tien foto’s insturen, die door een jury bestaande uit 3 personen beoordeeld worden. Fotogroep Goirle eindigde op de 28e plaats hetgeen een knappe prestatie is, aangezien we maar een relatief kleine fotogroep zijn en er 120 clubs uit het hele land hebben deelgenomen. Herman Schartman had enige tijd geleden een keuze gemaakt uit een dertigtal foto’s, waarvan onze leden vonden dat ze wedstrijdwaardig waren en deze reeks hebben we dan ook ingestuurd. Herman Schartman is lid van de Bondsmeesterklasse van de Fotobond en van de Haagse samenwerkende fotografen. De foto van May van den Heuvel kreeg de hoogste score nl. 24 punten. Hiermee verdiende hij een bronzen certificaat. Piet Kuijten kreeg eveneens een bronzen certificaat met een foto die 23 punten opleverde. De andere acht foto’s scoorden net iets lager, maar samen leverden ze een prachtig resultaat op.  Inmiddels hebben we het eerste deel van het kalenderjaar op een mooie manier afgesloten met een avond fototocht in Tilburg met als afsluiting een biertje en een wijntje in de Spoorzone.

Fotogroep Goirle wenst alle Goirlenaren een fijne, zonnige vakantie.