Fotogroep Goirle werkte aan een vrij thema

Na het verplichte thema ‘havens en zeegezichten’ van de maand april, stond er deze maand weer een vrij thema op het programma bij Fotogroep Goirle. Zoals gebruikelijk kon iedereen maximaal drie bij elkaar passende foto’s aanleveren met een zelfgekozen thema. Omdat je ieders voorkeuren op het gebied van fotografie enigszins wel weet, is het leuk als iemand je weet te verrassen met foto’s die je niet van hem of haar verwacht.

Zo heeft Piet Kuijten een voorkeur voor podiumfotografie, maar deze keer leverde hij sfeerbeelden van de kloosterdag bij de Trappisten aan. Fred de Koning had tijdens een bezoek aan het Gemeentemuseum van Den Haag foto’s gemaakt met een heel fraai lijnenspel. Steeds weer weet Fred ons een perfecte compositie van lijnen en vlakken voor te schotelen. De foto’s bij dit artikel zijn gemaakt door Rita van den Bout.

Rita: “Als bezoeker van de kas in de Botanische Tuin te Madrid loop je via woestijn-, subtropisch klimaat naar het tropisch klimaat. Derhalve is er een prachtig overzicht van planten die in deze verschillende klimaten groeien en bloeien. Deze plant groeit in het vochtige tropische gedeelte van de kas. Het is waarschijnlijk de paradijsvogelplant. De Botanische Tuin is geen openbare tuin. Er moet entree betaald worden. Het is een aanrader om daar heerlijk ontspannen te lopen in het behoorlijk drukke Madrid. “

Op onze website www.fotogroepgoirle.nl kunt u foto’s van dit en eerdere thema’s bekijken. Ook heeft ieder lid een persoonlijk portfolio op de website met foto’s die meestal niet voor de thema’s gebruikt zijn. In veel gevallen kunt u ook nog doorlinken naar de individuele websites van de leden. Het album met dit thema kan onderaan deze pagina bekeken worden.

May van den Heuvel

Halve zolenlijntje
Halve zolenlijntje
De muzikant
De blauwe paraplu
Straatje
Charleroi
Charleroi
Charleroi
Kloosterdag
Structuur 1
Structuur 2
Structuur 3
Botanische Tuin Madrid
Botanische Tuin Madrid
Botanische Tuin Madrid
Kloosterdag
Kloosterdag
Geluk in België
0
0
0
Le Penseur
Gewillig model
0
0
Halve zolenlijntje
Halve zolenlijntje
De muzikant
De blauwe paraplu
Straatje
Charleroi
Charleroi
Charleroi
Kloosterdag
Structuur 1
Structuur 2
Structuur 3
Botanische Tuin Madrid
Botanische Tuin Madrid
Botanische Tuin Madrid
Kloosterdag