Fotogroep Goirle start het jaar met een vrij thema

Januari was voor Fotogroep Goirle een drukke maand. Allereerst was er de drukbezochte opening van onze exposite in Het Gemeentehuis van Goirle. We mochten veel familie, vrienden en fotovrienden verwelkomen. Dank voor de vele positieve reacties.

In januari stond er weer een vrij thema op de agenda. Alle leden konden maximaal drie foto’s per persoon tonen met een zelfgekozen thema. Zo toonde bijvoorbeeld Geert Brekelmans foto’s van de LocHal, Hanneke van Iersel had een aantal kleurrijke herfstfoto’s meegebracht, Frans Schrijver had een paar foto’s met graffiti gemaakt en Nico Vromans toonde pinhole foto’s.
Bekijk alle foto’s in het album onderaan deze pagina.

De foto bij dit artikel is één van de pinhole foto’s van Nico. Hij vertelt hierover: “Een pinhole houdt in dat je geen lens gebruikt op je camera, maar in dit geval heb ik een stukje blik genomen van een colablikje en er met een speld een gaatje in gemaakt. Daarna heb ik een gat geboord in een afsluit dop van een camerabody en het stukje blik met tape voor het gat geplakt. Het effect is een wat wazige foto met een enigszins mysterieus, melancholisch effect.”

Volgende maand gaan we weer aan de slag met het thema ‘schaduw’ en leveren we een serie foto’s aan voor de Bondswedstrijd, een landelijke fotowedstrijd van de Fotobond Nederland.

Op onze website kunt u een fotoverslag zien van de opening van onze tentoonstelling en uiteraard bent u van harte welkom om onze expositie in Het Gemeentehuis te bezoeken. Dit kan nog tot en met woensdag 13 februari tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.

May van den Heuvel

0
0
Zo vrij als een vogel
Ganzen in de avondzon
000000105_ERK_2886  ZW.jpg
000000105_ERK_2903 zw.jpg
Bordspel op straat
Pinhole portrait 1
0
0
0
Roll rollator
Graffiti in Heerlen
Canterbury waiting
Portret
Kampina
Kampina
Kampina
0
0
0
0
0
0
Zo vrij als een vogel
Ganzen in de avondzon
000000105_ERK_2886  ZW.jpg
000000105_ERK_2903 zw.jpg
Bordspel op straat
Pinhole portrait 1
0
0
0
Roll rollator
Graffiti in Heerlen
Canterbury waiting
Portret
Kampina