Fotogroep Goirle en de vier elementen

De leden van Fotogroep Goirle presenteerden deze maand hun foto’ s van het thema ‘de vier elementen’ , te weten: aarde, water, vuur en lucht. De foto bij dit artikel is gemaakt door Marianne Schrijver Lievense. Bekijk de foto’s in het onderstaande album…

Marianne: “Deze vier elementen zijn de vier oerprincipes waaruit alles is opgebouwd. Het zijn de bestanddelen van de ons omringende werkelijkheid, van de natuur, waar wij ook deel van uitmaken. Leuk dat er veel verschillende manieren waren om dit onderwerp in beeld te brengen. Sommigen hadden vier aparte foto’s, maar er waren ook fotografen die deze 4 elementen zelfs in één totaalbeeld presenteerden. Een van mijn foto’s van dit thema was het beeld van de Strokkur in IJsland. Deze geiser ligt in het warme bronnengebied Geysir, ten noordoosten van Reijkjavik. Dit gebied werd zo’n 1.000 jaar geleden actief. Tegenwoordig is de Strokkur de indrukwekkendste en grootste actieve geiser die vanuit zijn helderblauwe poel een 15-30 m. hoge waterzuil omhoog spuit.”

Onlangs vernamen we ook de uitslag van de Benevisie fotowedstrijd. De Benevisie wedstrijd is een fotowedstrijd met deelnemers uit Brabant en Vlaanderen. Ook dit jaar was Fotogroep Goirle weer succesvol. May van den Heuvel behaalde de eerste prijs in de categorie ‘kleur’. Daarnaast waren er acceptaties voor de tentoonstelling met foto’s van John Veeke, Erik Verstegen, Piet Kuijten, Frans Schrijver en May van den Heuvel. De jury zal op 10 november de foto’ s bespreken in Theater ‘ De Leest’ in Waalwijk. In datzelfde weekend worden alle prijswinnende en geaccepteerde foto’s daar tentoongesteld.

May van den Heuvel

Lucht
Vuur
Water
Aarde
0
0
0
0
0
Water, lucht, vuur en aarde
Water, lucht, vuur en aarde
Water
Aarde
Vuur
Lucht
0
0
Aarde
Lucht
Vuur
Water
De 4 elementen-Aarde
De 4 elementen-Lucht
De 4 elementen-Vuur
De 4 elementen-Water
Water, lucht, vuur en aarde
Water, lucht, aarde en vuur
Lucht
Vuur
Water
Aarde
0
0
0
0
0
Water, lucht, vuur en aarde
Water, lucht, vuur en aarde
Water
Aarde
Vuur
Lucht
0