Goirlenaar May van den Heuvel winnaar van de EISA Maestro Photo Contest 2020

De EISA Maestro Photo Contest, een fotowedstrijd voor professionele fotografen en amateurs, wordt jaarlijks georganiseerd door de EISA (Expert Imaging and Sound Association). Deze organisatie bestaat uit vertegenwoordigers van tientallen toonaangevende internationale tijdschriften en websites op het gebied van fotografie, video, audio & home theater, mobiele apparaten en auto-elektronica. De EISA Maestro Photo Contest begon tien jaar geleden op initiatief van Focus Magazine. De deelnemers aan de wedstrijd van dit jaar moesten een serie van 5 tot 8 foto’s aanleveren met als thema ‘movement’. Omdat er geen Belgisch fotografietijdschrift lid is van de EISA, deden de Belgische inzendingen mee bij Nederland.

De serie van May van den Heuvel, lid van Fotogroep Goirle, eindigde op de eerste plaats. Deze serie kunt u samen met een verslag bekijken in het juli/augustusnummer van het fotomagazine Focus. Tevens staan daar ook de series in die op de tweede en derde plaats geëindigd zijn.

Uit de inzendingen van alle eersteprijswinnaars van de zestien deelnemende EISA landen, wordt in september in Berlijn op het EISA Award Gala de uiteindelijke internationale winnaar bekend gemaakt.