Genieten in de natuur

Nu iedereen veel meer thuis is en vaker binnen zit dan men lief is, is het in de weekenden een drukte van jewelste in de natuur. Iedereen wil graag even een frisse neus halen, bewegen, stoom afblazen of wat met wat voor reden dan ook …. Zelf kan ik ontzettend genieten van de natuur. Maar wel met respect voor alles wat groeit en bloeit en de dieren. Zeker nu het voorjaar is en het broedseizoen is begonnen, is het belangrijk niet van de paden te gaan zodat al het jonge groen niet vertrapt wordt. En de dieren hiermee hun broodnodige rust te geven, want dat is heel hard nodig. Helpt u ook een handje mee? Vergeet a.u.b. niet om je afval mee terug te nemen naar huis, kleine moeite! Als iedereen zich hieraan houdt, kunnen we met zijn allen blijven genieten van al het moois dat de Nederlandse natuur te bieden heeft.
Marielle Wols