Fotogroep Goirle ging met een vrij thema aan de slag

De leden van Fotogroep Goirle toonden ieder tijdens de eerste foto avond van dit jaar foto’s met een zelfgekozen thema. Maximaal drie foto’s van het gekozen thema konden aangeleverd worden. Dit resulteerde zoals gebruikelijk in een diversiteit aan onderwerpen, hetgeen soms voor verrassingen kan zorgen. Zo toonde Erik Verstegen een aantal vrij abstracte foto’s, terwijl we Erik kennen als iemand die veelal de straatfotografie beoefent. We zagen fraaie zwartwit foto’s van Hanneke van Iersel. Hanneke had ieder beeld opgebouwd uit meerdere opnamen, waardoor haar foto’s een mysterieus karakter kregen. Frans Schrijver oogstte veel lof met een fraaie straatopname gemaakt in Porto. De foto gaf ons een kijkje in het dagelijkse leven in de Portugese stad, waar in een kleurrijke straat een verbouwing plaatsvond.

De foto bij dit artikel is gemaakt door Piet Kuijten. Piet fotografeerde in december tijdens ‘De Nacht van de Kunsten’ bij de voorstelling ‘Nachtkijker’. Dit was een samenwerking tussen de afdelingen Beeldende Vorming, AMPA (voorheen conservatorium) en Toneel van Fontys Hogeschool voor de Kunsten. De leden van de fotogroep associeerden de foto al snel met het werk in de mijnbouw, gezien de hoofdlampjes en het vogelkooitje. Ook deze foto viel erg in de smaak bij de leden van Fotogroep Goirle.

Hieronder kunt u de foto’s van ons laatste thema, vorige thema’s en de persoonlijke portfolio’s bekijken.

May van den Heuvel

Onmacht
Onmacht
Abstract water 1
Abstract water 2
Abstract water 3
Tattoo1
Tattoo2
Tattoo3
The godfather
Elfi
Ingetogen
0
0
0
Whiskey - light
0
Fotograferen in de mist.
Fotograferen in de mist.
Structuur
Structuur
Structuur
Hernani - Kantoor van Orona liftenbouwers
Porto
La Cidada da Cultura
Jeuk in Bordeaux
0
Vrouw op balkon in Burgos
Onmacht
Onmacht
Onmacht
Abstract water 1
Abstract water 2
Abstract water 3
Tattoo1
Tattoo2
Tattoo3
The godfather
Elfi
Ingetogen
0
0
0
Whiskey - light
0