Fotogroep Goirle aan de slag met schaduwspel

De leden van Fotogroep Goirle kunnen terugkijken op een mooie, goedbezochte tentoonstelling in het Gemeentehuis. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen en we willen alle bezoekers hartelijk danken voor hun belangstelling. In de map tentoonstellingen hier op de website kunt u de foto’s nog eens rustig bekijken.

Deze maand hebben we weer tien foto’s ingestuurd voor de jaarlijkse Bondswedstrijd. Dit is een landelijke wedstrijd voor fotoclubs die aangesloten zijn bij de Fotobond Nederland.

Intern hebben we foto’s besproken met als thema ‘schaduwspel’, dat deze maand op het programma stond. Ieder lid kon weer maximaal drie foto’s tonen van dit thema. De foto’s werden zoals gebruikelijk besproken door een collega groepslid. Mariëlle Wols toonde mooi uitgelichte tabletop foto’s, Nico Vromans had drie sfeervolle straatfoto’s gemaakt in Antwerpen en Ron Zuidgeest liet zien dat een simpele ventilator interessante schaduwen kan geven. Ieder lid van onze fotogroep had zo zijn eigen invulling aan het thema gegeven, hetgeen verrassende beelden opleverde. De foto bij dit artikel is gemaakt door Hanneke van Iersel.
Alle foto’s zijn onderaan deze pagina te bekijken in het album “Schaduwspel”.

Hanneke: “Bij het thema schaduw heb ik gekeken naar natuurlijke schaduwen. In deze tijd van het jaar staat de zon ook overdag laag en ontstaan mooie lange schaduwen. Op de foto een kind op de schommel waar beweging in zit en een schaduw die het hele plaatje weergeeft, het kind en de schommel.”

May van den Heuvel

Meerkoet
Schaduw van fotograaf
De wandelaars
0
0
0
Speelse schaduwwerking
0
0
0
0
Schaduwwerking
Avondlicht in Coromandel
Auckland - Auckland Art Gallery
Schaduwspel in Ascoli Piceno
Hot Water Beach - Nieuw-Zeeland
Schaduwspel in Frankrijk
Schaduwspel met projectie
Schaduwspel selfie
Schaduw
Schaduw
Schaduw
0
0
0
0
0
0
Eitje
Geklutst
Gesneden
Meerkoet
Schaduw van fotograaf
De wandelaars
0
0
0
Speelse schaduwwerking
0
0
0
0
Schaduwwerking
Avondlicht in Coromandel
Auckland - Auckland Art Gallery
Schaduwspel in Ascoli Piceno
Hot Water Beach - Nieuw-Zeeland