Fotogroep Goirle bracht de Piushaven in beeld

Tijdens onze eerste bijeenkomst na de zomervakantie hebben de leden van Fotogroep Goirle de foto’s getoond die zij in willen sturen voor de Benevisie wedstrijd. Dit is een wedstrijd waaraan Vlaamse en Brabantse fotografen kunnen deelnemen. Iedere deelnemer kan twee foto’s insturen in de categorie kleur en twee foto’s in de categorie monochroom. Diverse leden toonden fraai werk, dat hopelijk ook in de smaak zal vallen bij de Belgische juryleden. Ook werden foto’s gepresenteerd die ingezonden gaan worden voor de wedstrijd Foto Individueel, een landelijke wedstrijd van de Fotobond Nederland.

De tweede bijeenkomst was het vervolg op een gezamenlijke activiteit van onze groep, die in juni plaatsgevonden heeft. Wij hebben toen in de vroege avond gefotografeerd in het gebied van de Piushaven, een levendig stukje Tilburg. Iedere deelnemer kon tijdens de bijeenkomst maximaal drie foto’s tonen, die om beurten door één van de groepsleden besproken werden. Mooi is dan te constateren dat de ene fotograaf vooral vlakken en lijnen in beeld had proberen te brengen, terwijl een ander vooral de focus op de mensen gericht had. Fijn ook om te zien dat er ondanks het korte uitstapje veel en mooi werk gemaakt was. De foto bij dit artikel is gemaakt door John Veeke. John liet drie fraaie kleurrijke sfeerbeelden van het havengebied zien. Iedere foto gaf een goede impressie van het havengebied en was prima van compositie. Zowel de voor- als achtergrond in de foto’s waren zorgvuldig gekozen en gaven de foto’s diepte.

Bekijk de toen gemaakte foto’s in het album van de Piushaven hieronder…

May van den Heuvel

Bekken met blauwe rand
Monument 1e wereldoorlog Kaysersberg
Kaysersberg
Dubbelbeelden
Dubbelbeelden
Vervreemding
Vervreemding
Vervreemding
Zomeravond in de Piushaven
Zomeravond in de Piushaven
Zomeravond in de Piushaven
0
0
0
0
Den Ophef
Doorkijkje
Piushaven
0
0
0
Piushaven-Brug Prinsenhoeven
Piushaven-Villa Pastorie
Piushaven
0
0
0
0
0
Bekken met blauwe rand
Monument 1e wereldoorlog Kaysersberg
Kaysersberg
Dubbelbeelden
Dubbelbeelden
Vervreemding
Vervreemding
Vervreemding
Zomeravond in de Piushaven
Zomeravond in de Piushaven
Zomeravond in de Piushaven
0
0
0
0
Den Ophef