Obstacle Run

Fotogroep Goirle op fotosafari

Obstacle Run

Op 14 en 15 april zijn de leden van Fotogroep Goirle een weekend naar Luik en Seraing geweest, om gezamenlijk de mooie hobby van de fotografie te beoefenen. Op zaterdag werden o.l.v. een locale gids vier urbex locaties bezocht: een vervallen mijn, een militair complex, een ijzergieterij en een verlaten staalfabriek. Het bleek een drukke dag te worden, met veel klim- en klauterwerk. Oplettendheid was geboden vanwege bijvoorbeeld prikkeldraad, keldergaten, loshangende dakplaten en kapotte, instabiele trappen. Uiteraard is goede kleding en goed schoeisel dan onontbeerlijk. Op zondag hebben we een bezoek gebracht aan het prachtige station van Luik, een bouwwerk van de Spaanse architect Santiago Calatrava. Dit extravagante treinstation is als een speeltuin voor iedere fotograaf. Een locatie met schitterend lijnenspel en fraaie schaduwwerking. Ook het mooie weer zorgde er voor dat het een geslaagd weekend geworden is.
Bekijk de foto’s van zaterdag in het album “Luik: Urbex” en van zondag in het album “Luik: station en stad“.

Begin april kwam fotogroep FC Optiek bij ons op bezoek. Een aantal leden van Optiek toonde fraai fotowerk en voor alle leden van Fotogroep Goirle was dit een zeer geslaagde avond. Dank aan FC Optiek.

Het fotothema van deze maand was sport. Diverse sporten passeerden de revue: wielrennen, hardlopen, survival running, sport voor mensen met een beperking en de klimsport. De foto bij dit artikel is gemaakt door Jeroen van den Berg. Jeroen: “ Op 7 april maakte ik deze foto bij de Strong Viking Obstacle Run. Dit keer de Mud Edition. De deelnemers leggen hier 7, 13 of 19 kilometer af over een parcours met allerlei obstakels. Deze nagenoeg verticale muur van zo’n 3,5 meter hoog was er een van. Dit is topsport! Respect voor deze atleten!”

De foto’s van dit thema kun je bekijken in het album onder aan deze pagina. Veel meer andere foto’s kunt u bekijken in onze PORTFOLIO.

May van den Heuvel

Een overzicht van foto’s voor het thema sport

Sport- World Cup Thialf
Shauni Davis
Sven Kramer
Glibberen op de kasseien
Tattoo van "De Muur"
De loper
De fietsers
De fietser op het dambord
Strong Viking Obstacle Run
Strong Viking Obstacle Run
Strong Viking Obstacle Run
Sport
0
Ladies run Tilburg Ten Miles
Streetrace Goirle 2017
Streetrace Goirle 2017
Streetrace Goirle 2017
Attilarun Tilburg
0
0
Acrobatiek op het station
Jong geleerd, oud gedaan
Klimsport 1
Klimsport 2
Klimsport 3
Kluifjes
Stretching exercises
Jogging
Nescioloop Amsterdam
Nescioloop Amsterdam
Nescioloop Amsterdam
Sport- World Cup Thialf
Shauni Davis
Sven Kramer
Glibberen op de kasseien
Tattoo van "De Muur"
De loper
De fietsers
De fietser op het dambord
Strong Viking Obstacle Run
Strong Viking Obstacle Run
Strong Viking Obstacle Run
Sport
0
Ladies run Tilburg Ten Miles
Streetrace Goirle 2017
Streetrace Goirle 2017