Het verliefde stel.

Deze foto is genomen tijdens het laatste Festival Mundial in 2018. Terwijl ik aan het genieten was van een heerlijk pilsje op dit terras zag ik dit verliefde stel hun verliefdheid aan het vastleggen. Mijn camera lag al in de aanslag, dus ik had snel het plaatje in beeld. Als kers op de taart gaf hij haar een lief kusje in de nek.
In deze foto werkte een aantal dingen goed mee zoals het zonlicht, de houding van haar hoofd en ook haar glimlach, de kus, de flesjes bier op de tafel, enz…
Met deze foto verdiende ik een bronzen certificaat van de Fotobond tijdens de wedstrijd Foto Individueel 2020.
De jury gaf het volgende commentaar: De straatfoto van Piet Kuijten is lekker pakkend. Een terras met een drankje, een gezellig moment en het poseren voor de selfie, zorgen voor een feestelijk gevoel, dat door Piet treffend in beeld is gebracht. Zijn keuze voor zwartwit is heel begrijpelijk, omdat de foto er krachtiger van wordt.

Piet Kuijten