Foto van het fotojaar 2016-2017

Tot Foto van het fotojaar 2016-2017 is gekozen de foto van Fred de Koning.

Fred de Koning over zijn foto:

“Deze foto is gemaakt in Bagan, Myanmar. Het wordt qua indrukwekkendheid en schoonheid wel vergeleken met Angkor Wat in Cambodja, of de Borobudur in Indonesië. Met dit verschil echter dat er op een gebied van zo’n 40 vierkante kilometer met ca. 4000 tempel(ruïnes) nagenoeg geen toeristen rondlopen en -fietsen!

Ik werd getroffen door de bijna aandoenlijke manier waarop de nog slechts enkele bewoners in dit nagenoeg verlaten gebied doende zijn de tempels waar dat kan te restaureren of nog een beetje op te lappen, opdat zij na ongeveer 1200 jaar niet alsnog ineen storten.

Naast dit beeld van de gedrevenheid van de mensen werd ik ook getroffen door het mooie lijnenspel en de zachte, warme lichtval in de foto.”

 

Album met alle foto’s die meedongen naar de titel “Foto van het fotojaar 2016-2017”. Ieder lid mocht één foto mee laten doen.

0
Zeelandbrug
0
0
0
0
0
0
Bagan
0
Shantel
Paardenmeisje
0
Zeelandbrug
0
0
0
0
0
0
Bagan
0
Shantel
Paardenmeisje
0
Zeelandbrug
0
0